Ugledni čas geografije


27-Mar-13 6-35-10 PMProšle nedelje sam imao zadovoljstvo da se pojavim na uglednom času geografije u OŠ Milun Ivanović iz Ušća kod Kraljeva. Nastavnica Danijela Županjac i Sajber Učitelj imaju običaj da organizuju dinamične časove i za čas koji je imao za temu Brazil su ušli u kontakt sa mnom i počastvovali me pozivom da budem deo ove priče. Jako sam zahvalan na pozivu i neverovatno mi je drago da vidim ovako predan i inovativan rad sa decom u našim školama. Voleo bih da se ovom prilikom zahvalim i učenicima škole na njihovoj pažnji i trudu da onako lepo izuče ovu egzotičnu zemlju. Lepo je videti decu koja nađu vremena kod kuće da uče i spreme se lepo za čas. Na snimku možete videti koliko su se lepo spremili za prezentacije i sa koliko slobode i samouverenosti prezentuju svoje radove. Svaka im čast!!! Pano koji mi je priređen pri kraju časa će mi dugo biti urezan u pamćenju :). Na snimku možete videti delove časa i pred kraj moje uključenje. Toplo preporučujem da vidite kako je ceo čas bio organizovan. Jako interesantno!  Sve pohvale nastavnici Danijeli.

27-Mar-13 5-34-05 PM

Tokom mog uključenja sam promenio 4 šešira koji prikazuju razlike u kulturama unutar Brazila. Prvi beli šešir se koristi na sambi i tipičan je za karneval. Kaubojski šešir je tipičan za unutrašnjost Brazila. Šareni šešir je odlika nas „gringosa“ stranaca koji neobavešteni dođemo za Brazil :). Dok je četvrti slameni šešir tipičan za Brazilskog seljaka koji živi u unutrašnjosti.

Savetujem i da bacite pogled na rad Sajber Učitelja, koji pomaže u edukaciji dece putem interneta. Jako zanimljiv sajt! Bacite pogled OVDE.

Categories: Доживљаји | Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , | 1 komentar

Kretanje članaka

One thought on “Ugledni čas geografije

  1. Ovaj ugledni čas je osvojio drugu nagradu na -Digitalni čas 2012/13.god.- Velku zahvalnost dugujemo Nenadu Nešiću ,našem prijatelju .
    http://www.digitalnaskola.rs/konkurs/dc3/gasdfkgjkjsaflhsfa/brojPrijavaPoPredmetuIRazredu/nagradePoGrupamaPredmeta/3.html

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: