Biće nastavljeno…


Veliki pozdrav svima vama koji ste posećivali ove stranice u poslednjih godinu dana iako ništa nisam pisao i svima vama što ste mi slali pitanja veliko hvala i veliko Izvini za neke od kasnih odgovora….
Kod mene se mnooogo toga izdešavalo. Prošao sam kroz ružno iskustvo u prethodnoj kompaniji gde su mi kasnili sa plaćanjem plate i gde nisu ispoštovali sve po ugovoru, ali sam zato uspeo da pređem u jednu Američku kompaniju i da ostanem još neko vreme ovde. Priznaću da sam tražio poslove i van Brazila, ali eto Bog ili sudbina (ili samo slučajnost) su želili da ostanem ove još neko vreme.
Stvarno mi je žao što sam vas ostavio bez novosti, ali nisam bio u fazi gde sam se osećao dobro da pišem pa sam nestao. U svkaom slučaju, planiram da preuredim blog kako bi vam bolje služio. neki su mi već poslali neke ideje. Šalji te mi još. Ovaj blog postoji zbog vas.
Veliki pozdrav iz Sao Paula, Brazil!

Categories: Uncategorized | 4 komentara

Kretanje članaka

4 thoughts on “Biće nastavljeno…

 1. Marko

  Dobar je i Bloomberg.
  Da li radiš kao kontraktor preko nekog ugovora?

  • ​Na sta se odnosis? Radim kao stalno zaposleni na Bloombergu. ​

   On Thu, Nov 13, 2014 at 5:59 AM, Живети у Бразилу wrote:

   >

 2. RADE

  SASVIM SLUČAJNO SAM NALETEO NA VAŠU STRANICU.MOLIM VAS DA POMOGNETE 5000 OBOLIH U SRBIJI.U SAO PAOLU ŽIVI I RADI DR.COIMBRA ,ČIJI PROTOKOL (NAČIN LEČENJA),PO NJEGOVIM REČIMA LEČI PUNI AUTOIMUNIH BOLESTI.MOLIM VAS da ako vam je ikako možete,stupite u kontakt sa njim.Čovek se je, dr cicero galli coimbra Associate Professor
  Department of Neurology and Neurosurgery
  Federal University of Sao Paulo (UNIFESP)

  Laboratório de Fisiopatologia Clínica e Experimental;
  Universidade Federal de São Paulo
  Rua Pedro de Toledo 781 – 7 andar
  04039-032 Sao Paulo SP Brazil
  Molim vas za pomoć.Ovde u Srbiji smo čuli i videli njegov interviju preko youtuba,ali nam je potreban kontakt sa njim,a nismo sigurni da li bi on to prihvatio.

 3. RADE

  Naravno da ćemo vam sve troškove platiti.Zaboravih od uzbuđenja da to napišem.Možda i niste više u Sao Paolu,ali mi se eto hvatamo za bilo koju mogućnost da, možda ,preživimo.Imate email,moj,a ja ću sve ostale obavestiti.Verovatno bi i med.fakultet bio zainteresovan za saradnju,ali dok se svi oni odluče mnogi neće to dočekati.Ako vam je ikako moguće pomozite u uspostavljanju kontakta(tj,da pitate da li bi, i na koji način bilo moguće da naši lekari potraže od njega savet,jer ima lekara,koji su spremni na saradnju i primenu PROTOKOLA COIMBRA(tako mi to zovemo).

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: